.jpeg)
شستشوی نما و شستشوی شیشه نمای ساختمان با طناب
شستشوی نما و نظافت شیشه نمای ساختمان
شستشوی نمای ساختمان از جمله خدمات تخصصی نظافت نما می باشد که توسط تیم حرفه ای راپل شرکت لوتوس با کادری با تجربه و با ابزارهای ایمنی کار در ارتفاع انجام می شود.
عملیات نظافت نما به منظور زیبا سازی ظاهری نمای ساختمان و بهتر دیده شدن نما، شفافیت ، درخشندگی و همچنین از بین بردن هر گونه آلودگی جا مانده بر سطح نما اجرایی می شود .
آلاینده های مخرب موجود در هوا که ناشی از دود خودروها و کارخانجات می باشد و همچنین گرد و غبار و باران اسیدی که بر سطح نمای ساختمان می نشیند موجب تیره و کدر شدن نمای ساختمان شده و زیبایی اول خود را از دست می دهد .
کثیف و آلوده شدن نما علاوه براینکه ظاهر نمای ساختمان را بسیار نامطلوب نشان می دهد باعث می شود که در زیبایی چهره شهرمان تاثیر گذار باشد .
گاهی اوقات نیز به علت نفوذ این آلودگی ها به سطح نما ، آسیب هایی جدی به نمای ساختمان وارد می شود که علاوه بر هزینه های نگهداری هزینه های مرمت نما نیز به آن اضافه می شود .
بنابراین هدف از شستشوی نما حفظ و نگهداری و بخشیدن جلوه ای زیبا به نمای ساختمان می باشد .

سازمان ادارای و استخدامی کشور
چه نوع ساختمانهایی نیاز به شستشوی نما دارند ؟
1_ساختمان های نوساز :
در ساختمان های نوساز پس از پایان یافتن پروژه به علت انجام عملیات سنگ کاری نما و یا برش کاری سنگ ها در حیاط و پارکینگ ، خاک هایی که در اثر برش کاری در هوا پخش می شوند بر سطح سنگها می نشیند و در پایان کار موجب کدر شدن سنگ های نصب شده می شود.
همچنین ممکن است به علت عدم سلیقه سنگ کارها در حین ریختن ملات به پشت سنگ ، مقداری از ملات بر سطح نمای ساختمان پاشیده شود که در زیبایی نما تاثیر بسزایی می گذارد و به همین منظور جهت بازگرداندن زیبایی به نمای خود ، بهترین کار تماس با شرکت نماشویی می باشد .

نماشویی بانک ملی
۲-ساختمان قدیمی و بالای 10 سال :
در ساختمان های قدیمی با توجه به این که مدت زمان زیادی از عمر ساخت می گذرد و ممکن است طی این مدت هیچ گونه عملیات نظافتی روی نمای ساختمان انجام نگرفته باشد که این امر موجب می شود که نمای ساختمان جرم و آلودگی زیادی را به خود جذب کند و رنگ سنگها را نیز کاملا عوض کرده است و برای برطرف کردن این موضوع نیاز به دستگاه واترجت 220 بار و مواد مخصوص جرم بر خواهیم داشت .
۳-نماهای شیشه ای :
ساختمان های که دارای نمای شیشه ای هستند از ویژگیهایی شامل زیبایی ، تابش نور به داخل و روشن کردن محیط و همچنین از ایمنی بالا نسبت به نماهای دیگر برخوردار می باشند ولی در عین حال دارای معایبی نیز می باشند و آن این است که خیلی زود کثیف می شوند .
در فصل پاییز و زمستان بعد از بارش باران و برف و خشک شدن بر روی شیشه بصورت لکه لکه باقی می ماند .
شستشوی نمای شیشه ای معمولا هر3 ماه یک بار انجام می شود .

شستشوی شیشه های نمای برج کوه نور در کامرانیه
۴-نمای کامپوزیتی :
ساختمانهایی که سازه نمای آنها از شاسی کشی و ورق های کامپوزیتی ساخته شده است ، نماهای کامپوزیتی که در مرکز شهر و یا خیابانهای اصلی قرار گرفته اند به شدت در معرض آلودگی و دود قرار دارد .
در صورتی که در مدت زیادی عملیات شستشو و نظافت روی آنها انجام نشود به خصوص پس از بارش باران های اسیدی جرم بر سطح کامپوزیت رسوب می کند و دیگر حتی با شستشو و مواد جرم گیر نیز قابل رفع نخواهد بود لذا شستشوی نمای کامپوزیت هر ۶ ماه یک بار الزامی می باشد .
.jpeg)
نماشویی شهر فرش
۵-نماهای سیمانی و بتنی :
ساختمان های سیمانی و رنگ آمیزی شده به علت این که خاصیت آنتی استاتیک ندارند ذرات گرد و غبار، جرم و کثیفی بعد از گذشت زمان جذب آن می شود و سطح را کدر و تیره می نماید.
شستشوی نمای سیمانی با دستگاه واترجت انجام می شود این روش از شستشو تا 70 درصد رنگ سیمان به رنگ اول خود باز می گردد و روشن تر می شود.
برای اینکه بتوانیم به نماهای سیمانی جلوه زیباتری بدهیم و علاوه بر این یک نوع عایق ضد رطوبت داشته باشیم نیاز به رنگ آمیزی نما داریم .
چرا که سیمان عایق حرارتی و رطوبتی خوبی نمی باشد و در مناطقی که رطوبت زیادی وجود دارد به داخل ساختمان نم پس می دهد .
همچنین در هنگام نماشویی می توان جهت آب بندی و ضد آب کردن سطح از مواد نانو استفاده نماییم .
شستشوی نما شامل چه خدماتی می باشد؟
خدمات شستشوی نما به کلیه روشها و اقداماتی که جهت پاک کردن جرم و دوده از سطح نمای ساختمان با استفاده از مواد مخصوص و ابزار آلات تخصصی کار در ارتفاع انجام می گیرد گفته می شود .
جهت انجام شستشوی نمای ساختمانها نمی توان روش ثابتی در نظر گرفت چرا که نحوه اجرای نما و نماسازی بسیار متنوع می باشد به همین منظور انتخاب نوع و روش نماشویی بسته به نوع و طرح نما دارد .
باید در نظر داشته باشیم که استفاده از روش های نادرست شستشوی نما و یا نماشویی ساختمان باعث می شود که آسیب های جدی به نما وارد شود.
براساس نوع جرم و لکه های چربی که بر سطح نما نشسته است برای شستشوی نما می توان از روش ها و ابزار آلات سبک تر استفاده کنیم در غیر این صورت می توان از ابزار های خشن تر نیز بهره بگیریم.
برای شستشوی نمای ساختمانها از متریال ها و مواد مخصوصی از جمله مواد شوینده ، مواد نانو ، مواد اسیدی می توان استفاده نمود.
از جمله مزیتهای نماشویی می توان به پاک شدن آلاینده ها ، دوده ها ، و جرم های سنگین از سطح نما را نام برد که بصورت رسوب بر روی نما نشسته و به علت عدم نماشویی تحت تاثیر رطوبت و بارندگی به حالت اسیدی در می آیند و در طولانی مدت باعث خورده شدن و شکستن سنگ نما می شود و در تخریب نمای ساختمان تاثیر بسزایی دارد و در دراز مدت زیبای نمای ساختمان را بر هم زده و چهره ی زشتی به معماری شهر می دهد.
شرکت ارتفاع کاران لوتوس با بهره گیری از علم و کسب تجربیات فراوان سعی در جلب رضایت شما هموطنان عزیز را خواستار می باشد.

نماشویی سازمان تبلیغات اسلامی
از چه روش های برای اجرای شستشوی نما و نماشویی میتوانیم استفاده کنیم؟
شستشوی نما با روش راپل و بدون داربست :
امروزه با توجه به پیشرفت علم و ساخت سازه ها و ساختمان های بلند در سر تا سر جهان و نوع طراحی نما جهت اجرای شستشوی نمای ساختمان و برجها با توجه ارتفاع زیاد دیگر از روش داربست اقدام به نماشویی نمی کنند چرا که هم هزینه اجرای کار بالا می رود و هم سرعت عمل .
شستشوی نما با روش داربست :
این روش نماشویی یکی از روش های سنتی می باشد که امروزه بدلیل هزینه بیشتر و اشغال کردن فضای رفت و آمد خیلی کم مورد استفاده قرار می گیرد مگر در زمانی که پیشانی و یا جلو آمدگی کار زیاد باشد و امکان دسترسی راپل کار به آن نقطه وجود نداشته باشد در این حالت از داربست کمک می گیریم .
ایمنی در حین انجام کار برای شستشوی نما با روش راپل نسبت به نماشویی با داربست چگونه است؟
شستشوی نمای ساختمان با روش طناب به مراتب دارای ایمنی و امنیت بیشتری نسبت به روش داربست می باشد چرا که تمامی راپل کاران در شرکت لوتوس دارای تخصص کافی در زمینه کار در ارتفاع می باشد و زیر نظر کارشناسان شرکت آموزش دیده اند.
همچنین به علت بهره گیری و استفاده از ابزار آلات استاندارد و بروز و رعایت کردن ایمنی در حین انجام کار از امنیت بالاتری نسبت به روش داربست برخوردار می باشد.
در روش نماشویی با داربست به علت عدم وجود کمربند ایمنی و تخصص کافی در هنگام طوفان های شدید و یا در زمانی که شخصی دچار سرگیجه می شود ممکن است موجب سقوط او از روی داربست شود در نتیجه ایمنی انجام کار با روش داربست بسیار پایین تر از روش طناب می باشد.

نماشویی سازمان انتقال خون برج میلاد
چرا شستشوی نمای ساختمان را به صورت دوره ای بایستی انجام دهیم ؟
نمای ساختمان همانند یک خودروی سواری نیاز به هزینه های نگهداری دارد و در صورتی که به موقع و در تایم مشخص اقدام به انجام نماشویی نکنیم به علت وجود آلاینده مخرب موجود در هوا و همچنین در اثر ریزش باران های اسیدی بر روی نما به مرور زمان در بافت و عمق سنگ نفوذ کرده و باعث شکستن و ترک خوردن سنگ می شود .
این امر تا سقوط سنگ نما نیز ادامه پیدا می کند در نتیجه علاوه بر هزینه های شستشو و نظافت نما ، هزینه ترمیم و رولپلاک سنگ نما نیز به آن اضافه می شود .
اما در نماهای کامپوزیتی در صورتی هر ۶ ماه یک بار اقدام به جرم گیری از سطح نما نکنیم این جرمها بر سطح ورق کامپوزیت رسوب می کند و دیگر حتی با شستشو نیز قابل رفع نخواهد بود .
نکته ای دیگر که قبل از شستشوی نمای سنگی باید در نظر داشته باشیم ایمن بودن سنگها در برابر فشار آب ناشی از دستگاه واترجت تا در هنگام شستشو موجب سقوط سنگ نشود و ایجاد خطر نکند .
از چه نوع ابزارهایی برای شستشوی نما و نماشویی می توانیم استفاده کنیم؟
به طور کلی بر حسب نوع نمای ساختمان مانند سنگ ، آجر ، شیشه ، کامپوزیت و مقدار جرم و آلودگی که بر سطح نما نشسته است از ابزار های مختلفی برای شستشوی نما می توانیم استفاده کنیم .
روشهای نماشویی شامل 3 روش شیمیایی ،آبی و سمباده ای می باشد.
در روش سمباده ای یا سایشی مانند سند بلاست که بخشی از لایه سطحی سنگ برداشته می شود به اصطلاح لایه برداری می شود و در بعضی موارد مواد اصلی تشکیل دهنده سنگ نیز از بین می رود ،
که این روش از نماشویی توصیه نمی شود به این ترتیب خدمات شستشوی نما با فشار آب بسیار موثر تر و قابل استفاده تر می باشد.

نماشویی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری
1-شستشوی نما با دستگاه واترجت یا کارواش صنعتی:
دستگاه واترجت از جمله ابزارهای قدرتمند در نظافت نمای ساختمان می باشد که با فشار و پاشیدن آب شهری بر هر سطح هموار و غیر هموار توانایی بردن هر گونه جرم و لکه را خواهد داشت .
ساختار کلی این دستگاه تشکیل شده است از پمپ و شلنگ فشار قوی ، موتور محرک ، لنس و نازل و تفنگی می باشد .
نحوه عملکرد این دستگاه به این صورت است که پمپ فشار قوی توسط موتور به حرکت در می آید و آب ضعیف شهری را به آب فشار قوی 220 بار تبدیل می کند در این حالت آب به شلنگ فشار قوی انتقال پیدا می کند و با فشار دادن تفنگی ، آب وارد لنس و سپس از نازل خارج می شود و بر سطح مربوطه پا شش می کند و که این فشار قادر هستش که هر نوع آلودگی را از سطح مورد نظر بزداید.
شستشوی نما با دستگاه واترجت که یکی از مهمترین ابزارها در شستشوی نمای ساختمان محسوب می شود و به صورت تک فاز و سه فاز تولید می شوند.
نوع تک فاز آن بیشتر برای مناطقی که فاقد برق سه فاز می باشند مورد استفاده قرار می گیرد که قدرت شویندگی آن نسبت به سه فاز بسیار کمتر می باشد و در حالی که دستگاه واترجت سه فاز به عنوان یک شوینده فشار قوی آب توانایی شستشوی انواع آلودگی را دارا می باشد.
این روش عملکردی موثری در شست شوی نما های سنگی شامل سنگ های تراورتن - گرانیت -تیشه ای -مرمر- آجری - بتنی و سیمانی برای جدا کردن لکه های ناشی از مواد ارگانیک و ذرات سبک معلق در اتمسفر را دارد.
مزیت استفاده از واترجت در شستشوی نما:
۱-شستشوی نما با واترجت بدون نیاز به هیچ گونه حرارتی انجام می شود در نتیجه هیچ گونه آسیب و تغییری به مصالح نما و سنگها وارد نمی شود و بعد از اتمام کار به آن نتیجه دلخواهی که شما می خواهید می رسید .
۲-دقت و سرعت بالا در انجام کار یکی دیگر از مزیت های دستگاه واترجت در شستشوی نما می باشد ، چرا که می توانیم در کمترین زمان و بهترین شکل ممکن مساحت زیادی را شستشو نماییم.
۳-استفاده آسان نسبت به ابزارهای دیگر جهت نظافت نما.
۴-هزینه پایین تر.
۵- دستگاه واترجت فاقد هر گونه آلودگی می باشد و در واقع هیچ گونه معایبی نخواهد داشت.
چه نوع نماهایی را با دستگاه واترجت می توانیم شستشو کنیم ؟
به طور کلی برای نظافت تمامی نماهای ساختمانی بخصوص سنگ ،آجر و سیمان می توانیم از واترجت استفاده کنیم چرا که یکی از مهمترین ابزار های شستشوی نما محسوب می شود ولی نکته ای که باید در نظر داشته باشیم برای بعضی از نماها که دارای جرم زیادی می باشند نیاز همزمان به ابزارهای دیگر نیز خواهیم داشت که در ادامه در مورد این گونه نماها نیز توضیح کامل تری خواهیم داد.
از دستگاه واترجت می توان برای انواع شستشوی نما شامل :
شستشوی نمای سیمانی و رنگ آمیزی شده ، شستشوی نمای آجری ، شستشوی نمای کامپوزیت ،شستشوی نمای شیشه ای ،شستشوی نمای سنگی و شستشو کلیه سطوح استفاده نمود .
.jpeg)
نماشویی بیمارستان بانک ملی
شستشوی نمای سیمانی :
امروزه نمای سیمانی به علت سبکی وزن و هزینه اجرایی پایین تر و عدم خطر ریزش مصالح نسبت به نماهای سنگی بیشتر مورد توجه مهندسان ساختمان در برج سازی و ساختمان های بلند برای اجرای نماسازی قرار گرفته است .
در این نوع از نما از متریال سیمان سفید و یا سیاه و همچنین پودر رنگهای مختلف موجود در آن استفاده شده است و همچنین در بعضی از طرح های نماهای سیمانی از ابزارهای مختلفی استفاده شده است که به علت باران های اسیدی و همچنین آلودگی هوا کیفیت و زیبایی خود را از دست داده است .
لذا هر 1 یا 2 سال یک بار می توان با شستشوی نماهای سیمانی و همچنین ماسه شسته از پوسته شدن سطح سیمانی و چرک شدن نما جلوگیری کنیم.
برای شستشوی این گونه نماها با توجه به مقدار جرمی که بر بافت سیمان نفوذ کرده و همچنین نوع سیمان که بافت زبر و یا صاف کار شده باشد در نحوه اجرای کار تاثیر گذار است .
یکی از ویژگی های نماهای سیمانی سفید بودن یکدست آن بعد از اتمام کار می باشد .
اما به علت بافت زبر سیمان بعد از گذشت زمان جرم و آلودگی در سطح آن نفوذ کرده و علاوه بر از دست دادن زیبایی ظاهر نما را بسیار زشت می نماید.
برای جلوگیری از این اتفاق می بایستی اقدام به نماشویی به صورت دوره ای نماییم .
و اما اگر در مدت زمان زیادی اقدام به نظافت نکرده باشیم لایه جرم ایجاد شده در سطح بسیار سنگین شده و دستگاه واترجت به تنهایی قادر نخواهد بود آنها را از سطح نما بزداید به این منظور از مواد اسیدی و یا واترسند بلاست استفاده می نماییم .
گاهی نیز با این روش ها رنگ سیمان به حالت اول خود باز نمی گردد و برای اینکه بتوانیم زیبایی بیشتری به نما دهیم می توانیم کل سطح نما را رنگ آمیزی کنیم .
شستشوی نمای سنگی:
نماهای سنگی شامل سنگهای تراورتن -گرانیت-رومی - چرمی -تیشه ای- مرمر--بادبر-آجری--کاشی و سرامیک می باشد این گونه نماها از تاریخچه طولانی تری نسبت به نماهای دیگر برخوردار می باشد و امروزه نیز بیشتر در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد.
اما به دلیل ساختار و جنس سنگ و آلودگی های موجود در هوا و جذب آنها بر سطح سنگ پس از مدتی کیفت و شفافیت قبل را از دست می دهد و نیازمند نماشویی می شود .
روش و اجرای شستشوی سنگهای تراورتن-گرانیت-مرمر-چرمی تا حدودی شبیه به همدیگر می باشد که با استفاده از دستگاه واترجت و مواد مخصوص انجام می شود برای این منظور ابتدا سنگ های نما را با دستگاه واترجت آب گیری می نمایم تا خیس بخورد و همزمان با استفاده از مواد نماشویی سطح سنگ کاملا تمیز نموده و مجدد با آب گرفتن بر روی آن کاملا تمیز و براق می شود.
نکته ای که قبل از اجرای شستشوی نماهای سنگی باید مورد توجه قرار بگیرد و از ایجاد خسارتهای احتمالی پیشگیری شود تثبیت و مقاوم سازی سنگ نما می باشد چرا که در صورت جدا بودن سنگ از ملات نما در اثر فشار آب قوی واترجت باعث کنده شدن سنگ از نما می شود .
لذا قبل از انجام نماشویی می بایستی با استفاده از پیچ رولپلاک نما ، از محکم بودن سنگ نما آسوده خاطر باشیم. اما در مقابل برای شستشوی نمای آجری - تیشه ای -بادبر که روی سطح آنها خلل و فرج وجود دارد باعث می شود که جرم و آلودگی بر سطح آنها نفوذ کند و برای شستشوی این گونه سنگها علاوه بر دستگاه واترجت نیازمند اسید شویی و یا واتر سند بلاست می باشیم.
.jpeg)
شستشوی نماهای آجری :
آجر یکی از قدیمی ترین مصالح ساختمانی می باشد که در ایران سابقه باستانی نیز دارد .
مواد اصلی تشکیل دهنده آجر خاک رس می باشد که درون آن ترکیبات فراوانی از جمله سولفات ، آهک، فسفات و...یافت می شود .
در نماشویی آجر بخصوص در محیط های که در معرض آلودگی و دود قرار دارد می بایستی حداقل هر 1 سال یک بار اقدام به شستشو نماییم .
در صورتی که چند سال از عمر ساختمان بگذرد و اقدام به شستشوی نما نکنیم جرم و آلودگی بر سطح آجر نفوذ کرد و دیگر حتی با دستگاه واترجت نیز قابل رفع نخواهد بود و تنها راه باقی واترسند بلاست آجر نما می باشد .
2- شستشو ی نما با واتر سند بلاست
عمل سند بلاست نما برای نماشویی سطوحی مورد استفاده قرار می گیرد که دارای جرم و رسوبی بسیار سختی می باشد که در طولانی مدت ایجاد شده است و با نماشویی سنتی و دستگاه واترجت به تنهایی قابلیت شستشو و رفع جرم را نخواهد داشت لذا می بایستی از وا ترسند بلاست برای شست و شوی نما استفاده کنیم .
واتر به معنای آب ، سند به معنی ماسه و بلاس به معنی پاشیدن می باشد ، بسته به نوع رسوب و جرمی که بر سطح نمای ساختمان نشسته است از سلیس با دانه بندی های مخصوص استفاده می کنند.
برای نماهای زبر و بافت دار از سیلیس با دانه بندی شکری استفاده می کنند.
به دلیل سرعت آب و قدرت بسیار بالای این دستگاه در هنگام نماشویی ، تمامی رسوبات و جرم های سنگین از نما پاک می شود در واقع در این روش جرم و آلودگی از سطح نما لایه برداری می شود در عمل سند بلاست نیاز به برق سه فاز می باشد.
در این روش شستشوی نما با دستگاه واترجت به همراه نازل سند بلاست انجام می شود موادی که برای لایه برداری از سطح آجر استفاده می شود سیلیس می باشد .
که در اثر پاشیدن روی آجر با قدرت 220 بار لایه ای از سنگ برداشته می شود و رنگ سنگ به حالت اول خود باز می گردد و از معایب سندبلاست این است که بعد از اتمام کار سطح آجر حالت زبری پیدا می کند و بعد از گذشت زمان دوباره جرم و کثیفی در این زبریها نفوذ می کند .
برای این منظور بایستی پس از پایان کار از مواد ضد آب کننده سنگ استفاده کنیم تا سطح نما کاملا آب بندی شود .
ترکیب سیلیس و آب: نماشویی آجری ، نماشویی سنگی ، نماشویی رومی ، نماشویی سیمانی و کلیه سطوح (رسوب زدایی،زنگ زدایی ،ماسه زدایی و رنگ برداری سطوح)،

3-شستشوی شیشه نما یا شستشوی نمای شیشه ای با روش دستی ابر و طی
این نوع شستشوی نما مخصوص نماهایی می باشد که دارای سطوح صیقلی و درخشان می باشد مانند نمای شیشه ای یا فریم و نمای کامپوزیت و .......
امروزه نماهای فریم یکی از پر کاربرد ترین نماهای ساختمانی می باشد و همچنین بیشترین مورد استفاده در بین سازندگان ساختمان و مهندسین در طراحی نماهای ساختمانی را دارا می باشد و علت طراحی زیبای آن می باشد .
علاوه بر زیبایی موضوع دیگری که بسیار دارای اهمیت است روشنایی به داخل ساختمان می باشد تا محیط داخل از روشنایی کافی و جذابیت بسیار بالا طراحی کنیم .
نمای شیشه ای و فریم تمامی شرایط مناسب برای نمای زیبا و آب بندی شده ،به همراه نصب آسان و بارگذاری مناسب را دارا می باشد.
در این سیستم ابتدا سطح نمای ساختمان شاسی کشی و شبکه بندی کامل جهت زیر سازی انجام می گیرد و پروفیل های آلومینیومی فریم نما روی این شبکه بندی ها قرار می گیرد.
همچنین با استفاده از لاستیک های آب بندی و چسب پلی یورتان در اطراف فریم و شیشه باعث شده که سطح نما کاملا ایزوله گردد.
از عوامل مهمی که باعث شده نماهای کامپوزیت و شیشه ای بیشتر مورد توجه طراحان ساختمان قرار گیرد این است که در سطح نمای ساختمان بیشتر شیشه ها دیده می شود و آلومینیوم و یا کامپوزیتها با ظرافت خاصی در کنار شیشه ها قرار گرفته است .
در شستشوی نمای شیشه ای در صورتی که کل سطح نما از شیشه باشد و مدت زمان زیادی از نظافت آن گذشته باشد ، خاک و جرم زیادی بر سطح شیشه ها و فریم آنها نشسته است که برای تمیز کردن خاکها نیاز به دستگاه واترجت داریم و بعد از شستشوی شیشه نما با دستگاه با استفاده از روش ابر و طی اقدام به نماشویی می نماییم .
روش کار به این صورت است که با استفاده از ابر سطح شیشه را به طور کامل با مواد شوینده شستشو می نمایم و با ابرویی شیشه پاک کن آب باقیمانده روی شیشه را پاک می نماییم و در انتها با استفاده از دستمال سطح شیشه را کاملا برق می اندازیم.

شستشوی نمای کامپوزیت:
نمای کامپوزیت به علت سطح صاف و صیقلی بودن معمولا به عنوان پوشش خارجی ساختمان های تجاری و اداری مورد استفاده قرار می گردد .
در برخی از این ساختمانها که در شهر های صنعتی قرار دارند به علت باران های اسیدی و آلودگی هوا دوده و چربی به سرعت بر روی سطح نمای کامپوزیت می نشیند و در صورتی که به موقع اقدام به شستشوی نما نکنیم رسوب به خورد کامپوزیت رفته و دیگر قابل پاک شدن نمی باشد .
4-نماشویی و اسید شویی :
در روش اسید شویی از مواد شیمیایی استفاده می شود تا بتواند آلودگی جا مانده بر سطح نما که به سختی از سطح نما جدا می شود را حل کند و جرم را از سطح نما بزداید.
مواد شیمیایی شامل پاک کننده های اسیدی ،پاک کننده های قلیایی ، حلال های ارگانیک و شوینده های بدون کف استفاده می شود.
شرکت ارتفاع کاران لوتوس مجری و اجرا کننده نماشویی و شستشوی نمای برجهای بلند مرتبه با بیش از10 سال تجربه.
عوامل تاثیر گذار در قیمت و هزینه شستشوی نما یا نماشویی:
هزینه شستشوی نما بستگی به عوامل مختلفی دارد:
۱-روش اجرای نماشویی در هزینه کار تاثیر گذار می باشد به عنوان مثال شستشوی نما با روش راپل نسبت به داربست از هزینه کمتری برخوردار می باشد و علت آن هم حذف هزینه نصب داربست می باشد و علاوه بر این روش راپل و یا طناب از سرعت عمل بیشتری برخوردار می باشد در نتیجه هزینه اجرای کار به علت اجرای سریع تر کار پایین تر می شود .
۲-بسته به نوع جرم و آلودگی که در سطح نما نشسته است زمان اجرای کار و هزینه خرید مواد مخصوص نماشویی نیز افزایش می یابد در صورتی که نما دارای جرم زیادی باشد می بایستی از مواد مخصوص و زمان بیشتری برای پاک کردن آنها صرف نماییم که به این ترتیب قیمت نماشویی نیز افزایش می یابد .
۳-هزینه شستشوی نما با توجه به نوع نما و متریال استفاده شده تعیین می گردد. همچنین جنس نمای ساختمان در به کار بردن متریال جهت بالابردن کیفت کار و عدم آسیب رساندن به سطح نما از عوامل تاثیر گذار دیگر به حساب می آید .
به این صورت که شستشوی نمای کامپوزیت نسبت به شستشوی نمای سنگی بسیار متفاوت است و زمان بیشتری را می طلبد.
چرا که در نماشویی کامپوزیت تمامی سطح نما را با استفاده از مواد مخصوص و کشیدن ابر و تی شستشو می دهیم و بعد از آن با استفاده از دستگاه واترجت کل سطح نما را شستشو می نماییم.
در نماهای سنگی مانند تراورتن عملیات شستشوی نمای ساختمان با دستگاه واترجت انجام می شود و به علت فشار آب بالا تمامی جرمها و رسوبها از روی نما برداشته می شود .
در نتیجه به علت سرعت اجرای بالای کار در نمای سنگی هزینه شستشوی نما نیز کاهش می یابد که تقریبا هزینه آن نصف نماهای کامپوزیتی و شیشه ای می باشد .
۴-از عوامل دیگری که در قیمت دهی نماشویی تاثیر گذار است ارتفاع ساختمان می باشد .
به این معنی که هر چقدر ارتفاع ساختمان بیشتر باشد مدت زمان و تایم بیشتری را برای نظافت نما باید صرف نماییم و همچنین مساحت و متراژ کار نیز افزایش می یابد .
در روش نماشویی با طناب و بدون داربست راپل کاران تا ارتفاع 30 طبقه معادل 90 متر ارتفاع را می توانند شستشو نمایند .
۵-از عوامل تاثیر گذار دیگر ارتفاع ساختمان و مدت زمان انجام کار و همچنین جنس سنگ نمای نمای ساختمان در به کار بردن متریال جهت بالا بردن کیفت کار و عدم آسیب رساندن به سطح نما از عوامل تاثیر گذار در تعیین قیمت شستشوی نما می باشد.

بهترین زمان برای شستشوی نما
در شهرهای بزرگ و کلان شهرها مثل تهران دود خارج شده از کارخانجات و خودروها باعث ایجاد آلودگی هوا می شود که بخشی از این آلودگی توسط گیاهان و درختان تجزیه و تصفیه می شوند اما بخش بزرگتری از آلودگی در هوا می ماند که به مرور زمان بر روی نمای ساختمانها قرار می گیرد و انباشته می شود و بر زیبای و شکل ظاهری نما اثرات نامطلوبی بر جای می گذارد که پس از گذشت زمان نمای ساختمان تیره تر می شود و ان درخشندگی سابق را ندارد لذا برای پاک کردن جرم سطحی نشسته بر روی نما می توانیم از دستگاه واترجت 200 بار فشار آب قوی این جرمها را از سطح نما بزداییم .
همچنین برای شست شوی نما ساختمانهایی که در آن از مصالح سخت به کار رفته شده از روش سند بلاست ماسه ای یا مکانیکی استفاده نماییم.
علت های اصلی شستشوی نما
از علتهای اصلی شستشوی نما نشستن جرم و آلودگی بر روی سطح مورد نظر است که یکی از علتهای آن می توان به شسته شدن مصالح موجود در پشت سنگ نما توسط باران نام برد که به مرور زمان بر روی نما خشک می شود همچنین یکی دیگر از علت های شستشوی نما نشستن باران های اسیدی بر روی نما می باشد .
لزوم و حفظ ضرورت پاکیزگی نمای ساختمانها و مراکز تجاری ،اداری ،صنعتی،تفریحی و گردشگری ،هتلها و بیمارستانها با توجه به اهمیت در جذب مسافران و مردم موجب این می شود که صاحبان این ساختمان ها و مراکز دولتی به امر شستشوی نما و پاکیزگی نمای ساختمانشان با اهمیت و دقت بیشتری بپردازند
مزایای شستشوی نما و نماشویی ساختمان با دستگاه واترجت
علاوه بر اهمیت پاکیزگی نما،با شستشوی مداوم نما توسط دستگاه واترجت با فشار آب 200 بار از آسیب های به وجود آمده توسط عوامل مخرب نظیر آفتها ،گردو غبار،چربیها ،فضولات پرندگان که دارای خاصیت اسیدی می باشد و به مرور زمان نما را از بین می برد جلوگیری به عمل می آورد.

شستشوی نمای بیمارستان بانک ملی
برای ضد آب کردن سنگ نما بعد از شستشوی نما از چه موادی می توان استفاده کرد؟
بعد از شستشوی نمای ساختمان از مواد نانو جهت حفظ کیفیت سنگ و کاربرد به عنوان یک لایه حفاظتی غیر قابل نفوذ استفاده می شود.
از خصوصیات مواد نانو می توان به عدم نفوذ آب و رطوبت بر عمق مصالح پشت سنگ اشاره کرد، که این امر باعث آب گریز کردن نما می شود و در اثر برخورد آب و باران با سطح سنگ نما موجب غلتیدن قطرات آب و باران و شسته شدن آلودگی می گردد.
از مزایای پوشش های نانو می توان به عدم پوسته شدن سطح ، مقاومت در برابر اشعه خورشید ، جلوگیری از نفوذ آلودگی بر روی سطح ، قابلیت به آسانی تمیز شدن ، ع�