درخواست و پیگیری اجرا
آب بندی نما - درز بندی نما - عایق کاری نما
اب بندی نما از مهمترین مسائل در اجرای نمای ساختمان و نماسازی می باشد ، که جزو اصول مهندسی نما و عایق حرارتی به شمار می رود و از خروج دما و هوای داخل و نفوذ هوای سرد و گرم خارج به داخل ساختمان جلوگیری می نماید .
عدم ضد آب بودن نما یکی از عوامل مهم در کاهش آسایش ساکنین ساختمان می باشد و مصرف سوخت و انرژی را افزایش می دهد.
این مشکل در ساختمان های نوساز و قدیمی عمدتا به چشم می خورد چرا که در گذشته به این گونه مسائل اهمیت زیادی داده نمی شد.
خدمات آب بندی و ضد آب سازی نما شامل :
1- نمای شیشه ای یا فریم لس 2- نمای سنگی 3- نمای سیمانی و آجری 4- نمای کامپوزیت
۱-آب بندی نمای شیشه ای :
اکثر نماهای شیشه ای بعد از گذشت چند سال از عمر آن به علت نفوذ آب در زمان بارندگی نیازمند آب بندی مجدد می باشند به این منظور می توان جهت درز بندی از چسب پلی یورتان و چسب سیلیکونی استفاده نماییم که دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر اشعه خورشید و uv می باشد که توسط گان مخصوص در قسمتی که قصد آب بندی داریم پمپاژ می نماییم .
۲- آب بندی نمای سنگی:
در نماهای سنگی می توان با بندکشی درز سنگها و پرکردن فاصله بین سنگها با ملات از نفوذ آب به داخل نما جلوگیری کنیم. مخصوصا بعد از پیچ و رولپلاک نما به علت دریل کاری سوراخ های زیادی در سطح نما ایجاد می شود که می بایستی با بتونه ضد آب پر شود .
۳-آب بندی نما های سیمانی و اجری :
در نماهای سیمانی و اجری و همچنین سنگی می توان جهت ضد آب کردن نما از مواد نانو استفاده نماییم، نکته ای که می توانیم اشاره کنیم قبل از اجرای مواد نانو می بایستی اقدام به شستشوی نما با دستگاه واترجت کنیم و سپس با پیستوله و یا قلم نانو مورد نظر را بر روی سطح مربوطه پاشش نماییم.
۴- آب بندی نمای کامپوزیتی :
جهت آب بندی نمای کامپوزیت از سه نوع روش اب بندی استفاده می کنیم :
1-استفاده از فوم و چسب سیلیکون یا چسب آکواریوم
2-لاستیک درز گیر
3-تسمه ناودانی